Λογιστικό γραφείο, επιχειρηματικός σχεδιασμός, σύμβουλοι επιχειρήσεων Αρχική σελίδαΑναζήτησηΕπικοινωνία

Outsourcing:
Αναθέστε το λογιστήριό σας

Εσείς τη δουλειά σας...
κι εμείς τη δική μας!

Πώς η ανάθεση του λογιστηρίου σε εξωτερικό συνεργάτη μπορεί να δώσει σημαντική ώθηση στην επιχείρησή σας

Είτε η οικονομική συγκυρία είναι καλή είτε… λιγότερο καλή, οι επιχειρήσεις πρέπει να δίνουν μεγάλη σημασία στη μείωση του κόστους και τη βελτίωση της λειτουργίας τους. Και προς την κατεύθυνση αυτή το outsourcing, δηλαδή η ανάθεση εργασιών ή λειτουργιών σε εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες, μπορεί να παίξει κεντρικό ρόλο στην επιχειρηματική στρατηγική. Η λειτουργίες του λογιστηρίου και της μισθοδοσίας είναι κατ εξοχήν από αυτές που μπορούν να ανατεθούν σε τρίτους και με σημαντικά οφέλη για την επιχείρηση.

Οφέλη

Μείωση λειτουργικού κόστους: αυτό είναι το πιο σημαντικό και προφανές όφελος για κάθε επιχείρηση. Οι λειτουργίες ανατίθενται σε εξωτερικό συνεργάτη στον επιθυμητό βαθμό (από την επίβλεψη μέχρι την πλήρη λειτουργία) σε κόστος αρκετά χαμηλότερο από την αντίστοιχη «εσωτερική» εκτέλεση των εργασιών.

Αποδέσμευση πόρων: η επιχείρηση απαλλάσσεται από τις συγκεκριμένες λειτουργίες, απελευθερώνει πόρους που μπορεί να αξιοποιήσει πιο αποδοτικά και επικεντρώνεται στο κύριο αντικείμενό της, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά της.

Αύξηση της ποιότητας: οι εξειδικευμένοι εξωτερικοί συνεργάτες γνωρίζουν καλά το αντικείμενο που αναλαμβάνουν, έχουν επενδύσει σε ικανό προσωπικό και προηγμένα πληροφοριακά συστήματα και είναι η δουλειά τους να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες τους, σε τομείς όπως οι παρακάτω:
  • Συμμόρφωση: ο υψηλός βαθμός γνώσης του θεσμικού πλαισίου και η συνεχής ενημέρωση που έχει ο επαγγελματίας συνεργάτης διασφαλίζουν τη συμμόρφωση με την κείμενη νομοθεσία και την αποφυγή λαθών, παρατυπιών και προστίμων.
  • Πληροφόρηση: το λογιστήριο της επιχείρησης κρύβει πηγές πληροφόρησης που μπορεί να αξιοποιηθούν και να αποτελέσουν χρήσιμο εργαλείο στα χέρια της διοίκησης για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων.
  • Έλεγχος: η αντικειμενικότητα και η σχετική «απόσταση» ενός εξωτερικού συνεργάτη από το εσωτερικό καθημερινό εργασιακό περιβάλλον αποτελεί εγγύηση για την τήρηση διαδικασιών και τον έλεγχο των λειτουργιών.
  • Εμπειρία & γνώση: η πρόσβαση στη συσσωρευμένη γνώση και τη μεγάλη εμπειρία ενός εξωτερικού συμβούλου μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη για την επιχείρηση και σε άλλους τομείς.

Αποτελούν οι εργασίες του λογιστηρίου εμπόδιο για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας? Η Varouxis Business Services ειδικεύεται στην παροχή λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών στα μέτρα και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.
 Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που παρέχουμε

Αναρωτιέστε πώς θα κάνετε την επιχείρησή σας πιό αποδοτική? Βρείτε απαντήσεις στα
ερωτήματά σας...


VAROUXIS Business Services
Ύδρας 7, Ίλιον, 13122

Τηλέφωνο 210 26 96 828
Fax 210 26 96 828
Email info@varouxis.gr