Λογιστικό γραφείο, επιχειρηματικός σχεδιασμός, σύμβουλοι επιχειρήσεων Αρχική σελίδαΑναζήτησηΕπικοινωνία

Ποιοί είμαστε

Για περισσότερα από 40 χρόνια η VAROUXIS Business Services προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ως φοροτεχνικό λογιστικό γραφείο και σύμβουλος επιχειρήσεων με έμφαση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

Εστιάζουμε στην παροχή υπηρεσιών αξίας σε άτομα και επιχειρήσεις που στοχεύουν στη δυναμική ανάπτυξη και αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της σύγχρονης ανταγωνιστικής εποχής. Ανεξαρτήτως μεγέθους, μορφής και κλάδου, μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας την επιθυμία για αποδοτική συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες που έχουν τις επαγγελματικές και τεχνικές γνώσεις και προϋποθέσεις να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες.

Η εμπειρία μας, η σύγχρονη τεχνολογική υποδομή και η βέλτιστη οργάνωσή μας, αποτελεί μία μοναδική πρόταση προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες μας. Τα παραπάνω στοιχεία, σε συνδυασμό με τις ισχυρές συνεργασίες, μας δίνουν το πλεονέκτημα και τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αποδοτικά, υπεύθυνα και αξιόπιστα. Με προσωπική εξυπηρέτηση, έγκαιρη και έγκυρη επίλυση προβλημάτων και ευέλικτη προσαρμογή στο σύνθετο και μεταλλασσόμενο περιβάλλον.

Ισχυρές σχέσεις

Η VAROUXIS Business Services παρέχει ένα φάσμα φοροτεχνικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με μία επαγγελματική ομάδα στελεχών, και συνδυάζει την προσωπική ενασχόληση και προσοχή ενός έμπιστου συμβούλου και συνεργάτη με το εύρος των δυνατοτήτων μίας καθιερωμένης και αναγνωρισμένης επιχείρησης.
Στοχεύουμε σε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις αξίας με τους πελάτες μας και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών με συνέπεια, ακεραιότητα και επαγγελματικότητα.
 Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που παρέχουμε

Αναρωτιέστε πώς θα κάνετε την επιχείρησή σας πιό αποδοτική? Βρείτε απαντήσεις στα
ερωτήματά σας...


VAROUXIS Business Services
Ύδρας 7, Ίλιον, 13122

Τηλέφωνο 210 26 96 828
Fax 210 26 96 828
Email info@varouxis.gr