Λογιστικό γραφείο, επιχειρηματικός σχεδιασμός, σύμβουλοι επιχειρήσεων Αρχική σελίδαΑναζήτησηΕπικοινωνία

Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το λογιστή σας?

Οι ικανοί συνεργάτες προσθέτουν αξία
στην επιχείρησή σας
Μπορεί να σκέφτεστε ότι όλοι οι λογιστές είναι ίδιοι, όμως σκεφτείτε τελικά τι είδους υπηρεσίες λαμβάνετε? Οι χρήσιμες συμβουλές και οι επιπλέον υπηρεσίες ξεχωρίζουν τον καλό λογιστή από τον.. εξαιρετικό!

Τα χαρακτηριστικά του εξαιρετικού λογιστή

 • Είναι εύκολα προσβάσιμος
  Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του εύκολα, απαντά γρήγορα στις κλήσεις μου και, γενικά, η επικοινωνία μαζί του γίνεται άμεσα, εύκολα, χωρίς πρόβλημα.
 • Μου παρέχει καθοδήγηση
  Μου έχει δώσει χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες ώστε να του παρέχω στοιχεία και πληροφορίες έγκαιρα και έγκυρα για να διευκολύνω και το δικό του έργο (π.χ. αρχειοθέτηση, έγκαιρη ειδοποίηση για κάποια θέματα, κλπ.).
 • Είναι ενημερωμένος για τις πρόσφατες εξελίξεις
  Έχει ενημερωθεί έγκαιρα και έχει κατανοήσει τις πρόσφατες εξελίξεις στη νομοθεσία που αφορούν την επιχείρησή μου και με έχει ενημερώσει έγκαιρα (π.χ. με ένα newsletter) ώστε να επωφεληθώ ή να προστατευθώ.
 • Γνωρίζει τον κλάδο μου
  Έχει εμπειρία από επιχειρήσεις του κλάδου και του μεγέθους της δικής μου επιχείρησης και μπορεί να μοιραστεί τη γνώση και τις εμπειρίες του.
 • Η φιλοσοφία του μου ταιριάζει
  Όταν καταστρώνουμε μία στρατηγική ή όταν μου προτείνει κάποιες ενέργειες δεν με κάνει να νιώθω άβολα ή να διαφωνώ συχνά μαζί του (είναι τόσο «επιθετικός» ή «συντηρητικός» όσο θέλω).
 • Η αμοιβή του είναι εύλογη
  Αισθάνομαι ότι η αμοιβή που πληρώνω είναι ανάλογη των υπηρεσιών που λαμβάνω.

Αξίζετε κάτι περισσότερο

Αν το μόνο που ζητάτε είναι να έχετε τακτοποιημένα τα βιβλία και τις υποχρεώσεις σας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε, αλλά δεν είναι μόνο αυτά που προσφέρουμε.

Αν θέλετε κάποιον που να μπορεί:
 • να σας εξηγήσει τι σημαίνουν οι αριθμοί σε απλές επιχειρηματικές έννοιες
 • να σας βοηθήσει σε θέματα επένδυσης και χρηματοδότησης
 • να καταρτίσει ένα φορολογικό πλάνο για την επιχείρησή σας και εσάς προσωπικά
 • να είναι διαθέσιμος όποτε τον χρειάζεστε
 • να αντιλαμβάνεται τι σημαίνει να «τρέχεις» μία επιχείρηση

Αυτή είναι η δουλειά μας. Στη VAROUXIS Business Services συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους στόχους τους και να εξελιχθούν.

Πόσο εύκολη είναι η αλλαγή λογιστή?

Μην ανησυχείτε, η διαδικασία αλλαγής είναι ευκολότερη από όσο νομίζετε. Μπορούμε να αναλάβουμε να συγκεντρώσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία από τον προηγούμενο συνεργάτη σας. Και να διαθέσουμε όλο το χρόνο που χρειάζεται για να γνωρίσουμε εσάς, την επιχείρηση και το προσωπικό σας, ώστε να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης και εποικοδομητικής συνεργασίας.

Η Varouxis Business Services ειδικεύεται στην παροχή λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών στα μέτρα και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.
 Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Αναρωτιέστε πώς θα κάνετε την επιχείρησή σας πιό αποδοτική? Βρείτε απαντήσεις στα
ερωτήματά σας...


VAROUXIS Business Services
Ήρας 3, Ίλιον, 13122

Τηλέφωνο 210.263.14.63
Fax 210.263.14.63
Email info@varouxis.gr